Hem Höst Ingen rök utan eld…

Ingen rök utan eld…

467
0
DELA
📷 Mats Ragnarsson

ARBETSDAG. I nästan osannolikt bra väder kunde Ledskär-Bådelögerns Vägförening genomföra sin arbetsdag söndag 26 september och detta med god uppslutning från medlemmarna.
– Vi pinnande upp för kommande plogning och fyllde potthål. Nu är vi förberedda inför vad som komma skall, sade ordförande P O Glaas vid det efterföljande fikat med kaffe, korv och en och annan dammsugare.

Bidragsansökan
I samband med att arbetsdagen skulle börja efter instruktioner från ordförande Glaas informerade sekreterare Urban Sandström att föreningen gått in mot Trafikverket med en ansökan om särskilt driftbidrag.

– Om vi förstått det hela rätt kan föreningen få upp till 40 procent i bidrag men vi har motkrav att förbättra med med större volymer (höjd & bredd, reds anm.) så vi får återkomma till nästa sommars budget inför 2022/23 och presentera förslag från styrelse, sade Urban Sandström.

Fika under bra förhållanden
Efter dagens insats samlades alla vid grillplatsen hos Daniel & Louise där föreningen bjöd på bl.a korv, kaffe.

Från styrelsen är vi tacksamma för det engagemang som finns hos våra medlemmar att ställa upp en sådan här dag.

 

DELA
Tidigare artikelByte av arbetsdag
Nästa artikelÅrets sista möte?
070-660 87 02

SKRIV ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here