Avgiften på väg (skämt!) + info om Laxögern


Foto: PRIVAT

För vissa av oss i stugområdet börjar semestern ta slut och det gäller att komma in i den vanliga serielunken. Från undertecknad i egenskap av kassör vill jag bara meddela att årsavgiften för kommande verksamhetsår är på väg ut i brevlådorna.

Två betalningsvillkor
Eftersom avgiften är höjd med 300 kronor från 900 till 1 200 så har styrelsen gett alla två sätt att kunna reglera sin avgift (allt detta framgår även på fakturan). Hela beloppet senast 11-08-31 eller 50 % detta datum och resten senast sista januari 2012.

Plusgirot avslutat
För att inte tappa bort onödiga pengar i form av avgifter från plusgirot så avslutades detta konto sommaren 2010. Numera ska betalning ske till ett bankkonto i Handelsbanken. Vad som är (super) viktigt är att varje inbetalning innehåller upppgift om fakturanummer. Om inte detta redovisas är det omöjligt att spåra/veta vem som har betalat.

Laxögerns Vägsamfällighet
I menyn på denna hemsida har vi skapat en ny inloggning med benämning ”Laxögern”. Denna avser Laxögerns Vägsamfällighet som jag lovat få vara med på vår hemsida eftersom föreningens webmaster (farsan) har lämnat sitt uppdrag.

Eftersom dessa två föreningar har mycket gemensamt så såg jag inget hinder i detta utan tvärt om ett stort plus att kunna ha bägge föreningarnas information på ett ställe.

Tips och bilder efterlyses
Med förhoppningsvis mera trafik på denna hemsida så påminner redaktionen om att vi är gärna mottagare av kortare texter, bilder samt videosnuttar som vi kan lägga upp på denna sajt.

Sådant material går att skicka till:

mats.ragnarsson@staren.nu

070-660 8702

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *