Styrelsen uppdaterade läget

UPPDATERING.  Under lördag förmiddag höll Ledskärs-Bådelögerns Vägförening sitt konstituerande möte efter årsmötet den 18 juli.
– Ett bra möte där vi uppdaterade varandra vad som sades i juli och även stämde av nuläget kort- och långsiktigt, berättar ordförande P-O Glaas till ledbag.se.

Kort summering
Styrelsen gick igenom den budget som fastställdes i somras samt uppdaterade hemsidan med årsmötesprotokoll samt övriga handlingar som vi lovat ska finns publika (fotnot: finns i menyn Ledskärs-Bådelögerns VF).

Foto: MATS RAGNARSSON

– Från årsmötet fick styrelsen i uppdrag att kolla upp det här med hjärtstartare samt parkeringsplatsen vid pumphuset (besökare för promenad ut till Tavastern). En hjärtstartare kostar runt 20 000 kronor i inköp plus en del kringkostnader. Pengar som vi inte har i föreningskassan och ej heller budgeterat för. Vi kommer att kontakta Länsstyrelsen om de är intresserad att ta denna kostnad mot att vi ser till att underhålla och sköta driften, säger Glaas (bild)  och fortsätter:

– När det gäller parkeringen har jag samtalat med länsstyrelsen under veckan. Glädjande är att Länsstyrelsen går på vårt förslag och kommer placera parkeringen någonstans mellan grusgropen och pumphuset. När i tid är inte bestämt.

Höstens arbetsdag
Kommer att ske söndag 27 september kl 10.00.

– Samling vid pumphuset där vi ska ha som mål att genomföra dikesröjning och uppsättning av plogkäppar.

De som ska jobba bör har med sig röjsåg med klinga, sekatör samt arbetshandskar. De som inte kör röjsåg, går före och efter med handkraft. Ris dras ut i skogen.

– Eget medhavt fika gör vi tillsammans efteråt vid grillplats längst ut på Bådelögern, säger P-O Glaas.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *