Lite stök & bök på G

KOMMANDE HÄNDELSER. När man svänger in från den stora vägen – Rovögernsvägen – kommer man in på vägen som tillhör Laxögerns Samfällighetsförening (det gäller att vara övertydlig bland alla vägar).
– Nu börjar det närma sig för den insats som vi pratat om och även ”sparat i ladorna” för de senaste åren, berättar föreningens ordförande Bengt Jonsson till ledbag.se.

Styrelsemöte
Laxögerns Samfällighetsförening kommer att hålla styrelsemöte söndag 31 maj kl 15.00 nere vid sjöbodarna.

Foto: MATS RAGNARSSON

– Då kommer vi att gå igenom föreningens ekonomi och även försöka få koll på den insats som är tänkt att göras veckan efter midsommar, säger Bengt Jonsson (bild).

– När vi har superkoll under vilka dagar som jobbet kommer att göras kommer vi självklart att informera alla i området via denna hemsida, e-post samt våra fysiska anslagstavlor, säger Jonsson.

Avstängning
En dag under insatsen kommer vägen med största sannolikhet vara helt avstängd.

– Då kommer det inte att kunna gå att köra in eller ut från området. Även om det kanske blir lite ”strul” så hoppas jag att alla i området visar respekt och vi kommer att få en helt annan väg de närmaste 15 åren som vi räknar med att denna insats ska resultera i, säger Bengt Jonsson.

Foto: BENGT JONSSON

7-tons skylten
Under torsdag 21 maj plockades skylten (bild) med begränsad vikt bort från infarten från Rovögernsvägen.

– Nu får vi göra göra officiellt bokslut från vintern 2019/20 och hoppas att vi får en bra fortsatt vår & sommar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *