Sol, vind & vatten

VATTENMÖTE. Vi inleder detta inlägg med Ted Gärdestads dänga från 1973 i rubriksättningen. I lokalerna hos Kvarken Fisk genomförde Vattenförening Rovågern sin stämma avseende 2017 under söndag kväll.
– I princip har vi haft en tät ledning under 2017 men behöver tänka framåt och stärka upp kassan om anläggningen skulle gå sönder, berättade ordförande Bo Berglund till de dryga 50-talet medlemmar som slutit upp.

Diskussion
Runt den formella formalin var det inga konstigheter men när vi kom till styrelsens förslag om höjd medlemsavgift så startade en livlig diskussion om principer, året runt boende, bara sommargäster.

– Vi har ansökt om att bilda en samfällighetsförening och då kommer allt sådant bli glasklart.

Efter diskussionen fram och tillbaka gick mötet till val där styrelsens beslut klubbades igenom till en höjning till 2 000 kronor / fastighet.

Föreningens resultat för 2017 slutade med ett plusresultat på 29 750 kronor med en omsättning på 607 000 kronor.

– En sanning med modifikation då vi fått en leverantörsfaktura efter det att böckerna stängts på dryga 30 000 kronor, informerade Bo Berglund .

– Vi kommer att avsätta 1 500 kronor till driften och resterande 500 kronor från medlemsavgiften till en fond för kommande underhåll, sade Bo Berglund.

Här kan du hitta igen Vattenföreningens hemsida med de handlingar som presenterades.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *