PRESSMEDDELANDE ANGÅENDE LEDBAG.SE


Foto: Nils Ragnarson

Under fredag kväll gick webbredaktionen ut med ett pressmeddelande till alla inom stugområdet, där det bl.a framgick att föreningen numera har en ny hemsida samt ny domän.
– Det gäller att hänga med i utvecklingen av den nya tekniken (läs: sociala medier), säger Mats Ragnarsson till ledbag.se.

Anslagstavlor
För att ytterligare få ut hälsningen sattes även denna information upp på två anlagstavlor under lördag förmiddag.

– Nu känner vi att det är gjort vad vi kan åstadkomma just nu. Hoppas att föreningens medlemmar kan från nu och framåt hjälpa oss med bilder och andra uppslag som vi kan lägga ut på sidan, säger Mats Ragnarsson.

Stärker områdets värde
Att Ledskärs-Bådelögerns Vägförening utåt kan visa upp en fungerande styrelse samt en hemsida i framkant gör att området blir mera attraktivt vid eventuella försäljningar av stugor.

– Det är då vår övertygelse. Visst finns det ett stort antal vägföreningar runt omkring vår, men det är få som kan visa upp vad vi kan leverera med ordning och reda och stor intern kompetens. Sedan att vårt stugområde ligger så bra till och nära till centrala Umeå, gör att vi alla som har våra fritidshus kan känna sig som en vinnare.

Sociala medier
En av de som nappade direkt att gå med i föreningens facebook-grupp var Susanne Haugen.
Vilken/vilka blir nästa som tar chansen?

Här kommer du till Ledskärs-Bådelögerns facebook-sida!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *