Årsmötesprotokoll & stadgar

HANDLINGAR. I lördags höll Ledskärs-Bådelögerns Vägförening sin stämma för verksamhetsåret 2016/17. Nu har vi alla handlingar som lovats uppdaterade på denna hemsida. Finns under ”organisation” längst till vänster i menyn.
– Detta var en medveten ”stress” från vår sida där vi idag har skickat in alla nödvändiga handlingar till Skatteverket för att så snabbt som möjligt få vårt organisationsnummer som var en av punkterna på stämman, berättar föreningens kassör Mats Ragnarsson till ledbag.se

Handelsbanken nästa
När vi fått detta beviljat förhoppningsvis inom några veckor kan föreningen gå till en bank för att öppna ett kontonummer samt bankgiro.

– Eftersom jag själv är kund i Handelsbanken har vi valt denna bank. Via mitt jobb har jag bra kontakter på kontoret vid Storgatan i Umeå där min förhoppning är att vi kan korta ned handläggningstiden, säger Mats Ragnarsson.

Som sagt ligger årsmötesprotokollet från den 15 juli samt föreningens nya stadgar på hemsidan.

– Vi kommer även att gå ut med ett kort mejl till alla medlemmar. Det protokollförde vi så då gäller det att fullfölja fattade beslut (skratt), säger Mats Ragnarsson avslutningsvis.

Från styrelsen tar vi tillfället i akt och önskar alla i vårt område en fortsatt bra sommar även om temperaturen kunde vara något bättre!

 

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *