Konstituerande möte för Laxögerns SF

tack

Foto: MATS RAGNARSSON

PRESENT. Under söndag eftermiddag den 14 augusti samlades den nyvalda styrelsen för Laxögerns Samfällighetsförening för sitt konstituerande möte efter stämman den 6 augusti.
– Nu passade vi att formellt tacka f.d. sekreterare Ulf Classon med en present från föreningen där Ulfs ersättare i form av Helena Rönnmark fick äran att överlämna paketet, säger ordförande Bengt Jonsson till ledbag.se.

Koll på organsationen
Under ordförande Bengt Jonsson gick styrelsen igenom det kommande arbetet/sysslor inom styrelsen.

– Vi kommer att hålla en arbetsdag lördag den 17 september kl 10.00 där vi bla ska försöka få till ”lutande tornet i Pisa” (läs: lysstolpen) nere vi hamnen. Mera utförlig information om denna dag kommer ut via mejl samt denna hemsida längre fram, sade Bengt Jonsson.

Ulf Classon avtackades med en present efter lång och trogen tjänst.

– Tror att jag varit sekreterare i snart åtta eller nio år. Ett uppdrag som kanske inte varit det mest betungande men nu har min civila karriär tagit fart och då kände jag att få lämna detta uppdrag som givit mig otroligt mycket. Det är många människor man har fått träffa under dessa år, säger Ulf Classon.

Ulf Classons efterträdare valdes på stämman och är Helena Rönnmark.

– Känns spännade att få sätta sig in i denna förening via detta uppdrag. Civilt jobbar jag som informatör hos Polarbröd så en vissa vana finns att skriva och hålla ordning, säger Helena Rönnmark med glimten i ögat.

Plogning
Kommande vinter kommer den inte helt obekante Kurt Jonsson från vårt stugområde att ansvara för plogningen.

– Känns bra att vi har kunnat knyta upp Kurt, konstaterar Bengt Jonsson.

Inom kort kommer föreningens kassör Mats Ragnarsson se till att avgifterna för kommande verksamhetsår går ut ut till alla medlemmar.

– Vi får se om vintern kommer tidigt eller sent detta verksamhetsår. De sista åren har vi haft ganska bra vintrar vilket gjort att utfallet för just denna kostnad varit positiv. Men det är en oerhört svår post att budgetera då vi själva inte kan styra över vädergudarna, säger Mats Ragnarsson.

Är det något som någon medlem undrar över eller saknar på denna hemsida, ta kontakt med ordförande Bengt Jonsson så ska vi göra vårt bästa att lämna snabba svar. Bengt går att nå på: bengt.jonsson@taftea.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *