Kort rapport från stora vägens årsstämma

möte kvarken

Foto: MATS RAGNARSSON

BRA UPPSTYRT. Precis som i vår ”lilla” förening där vi försöker ha ordning & reda gick det att följa samma mönster när Rovögerns Vägsamfällighet höll sitt möte ute hos Kvarken Fisk lördag eftermiddag.
– Tack för förtroendet och nu har jag fått energi att fortsätta vårt arbete i styrelsen, sade föreningens ordförande Olof Degerfeldt i samband med att mötet avslutades på rekordsnabba 60 minuter.

Gick som på en räls
Mötets formella punkter kunde avhandlas med ett litet ”hack” inför stämmans beslut om ansvarsfrihet för styrelsen.

Här fick en medlem ge sin syn på varför han och en granne till gjort en polisanmälan mot vägföreningen.  Efter diskussion fram och tillbaka kunde stämman gå till beslut och styrelsen fick ansvarsfrihet med två medlemmar som inte lämnade ansvarsfrihet

Det mesta av allt material som avhandlades går att hitta igen via föreningens hemsida .

Representant från Kaj Johanssons Åkeri vara närvarande för att svara på frågor från medlemmarna och informerade när arbetet av vägen skulle påbörjas igen. Bra uppstyrt!

Bredband
En punkt som vi från webbredaktionen vill lyfta mot våra medlemmar är att indragningen av fiber pågår för fullt och prislappen är runt 10 000 kronor.  För den som vill hoppa på senare blir prislappen runt 25 000 kronor.

Läge kanske att ta sig en funderare igen för den som inte hoppat på tåget. Intresseanmälan måste göras under första delen av augusti 2016.

Målsättningen är att alla fiberinstallationer kommer att vara utförda och i drift hösten 2017.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *