Strategin klar för kommande styrelsearbete

Från vänster: Kurt Jonsson (vägmästare), Susanne Haugen (sekreterare) samt P-O Glaas (ordförande).

UPPDATERING. Under onsdag kväll höll delar av nyvalda styrelsen för Ledskärs-Bådelögerns Vägförening sitt första styrelsemöte efter stämman den 18 juli.
– Bra att få träffas och försöka få en struktur på vårt kommande arbete, sade den nyvalda ordföranden P-O Glaas till ledbag.se.

Stadgar, säljbrev
Nyvalda Susanne Haugen samt P-O Glaas informerades från Kurt Jonsson samt Mats Ragnarsson om vad som hänt bakåt i tiden.

I några av uppgifterna som bestämdes var att följa upp att se över föreningens stadgar samt framtagandet av ett säljbrev med syfte att underlätta att knyta till sig fler samarbetspartners att vilja synas på föreningens officiella hemsida.

– Blev uppdaterad om avtalet mot Laxögerns Väg- och Vattenförening som gäller under kommande tre verksamhetsår med start från 1 juli 2015. Sedan har vi även gjort klart med vem som ska sköta vår plogning denna vinter och nästa, sade P-O Glaas.

Självklart kaffe & korv
– Till arbetsdagen den 26 september kommer vi att fylla potthål samt se till att vi får ut plogpinnarna. Självklart kommer vi att bjuda på korv och kaffe efteråt, sade vägmästaren Kurt Jonsson.

– För mig handlar det om att ta sig hemåt och börja snickra på mitt första protokoll i denna förening, avslutade Susanne Haugen med att berätta.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *