Inga sensationer i Sjöboden

DSC_0007NYA UTMANINGAR. Under lördag eftermiddag höll Laxögerns Samfällighetsförening sin stämma för verksamhetsåret 2014/15. Precis som vanligt hade runt 15 medlemmar mött upp för att del av styrelsens verksamhetsberättelse.
– Självklart hoppas man att det alltid ska komma fler, men samtidigt kanske ett bevis på att våra medlemmar är nöjd med vårt arbete, sade den omvalde ordföranden Bengt Jonsson till ledbag,se.

Samma plats
Man ska aldrig ändra ett vinnande koncept, därför var även årets stämma förlagd till Sjöboden nere vid Laxögerns DSC_0008Marina.

– Tycker att vi kan visa upp ordning och reda för vårt arbete där revisor Henry Forsberg samt revisoruppleant P O Glaas hade inget att erinra i deras revisonsberättelse, berättade Bengt Jonsson (bild).

”Bra mix”
Webredaktionen har uppdaterat delar av styrelsen samt den fastställda budgeten via denna hemsida.

– Vi kommer med resten när det gäller hela organisationen när mötesprotokollet är utskrivet och justerat. Måste bara säga att det är roligt att fått ett nytt förtroende på nya år som ordförande.

DSC_0010

– Men utan de som är valda runt omkring mig så skulle slutresultatet inte bli så bra som vi kan visa upp. Det är en bra mix i hela organisationen med personligheter och kompetens, avslutade Bengt Jonsson med att berätta.

>> Här kan du ta del av verksamhetsberättelsen 2014/15 som presenterades vid stämman.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *