Föreningens avgifter är postade!

mats_r
I dessa dagar har föreningens kassör Mats Ragnarsson skickat ut vägavgiften för det kommande verksamhetsåret 2013/14. Foto: Linnea Carlsén.

EKONOMI. Vi har börjat så smått krypa in in i augusti månad och för några av oss stugområdet innebär det att sommaren till viss del har passerat, även om augusti verkligen brukar kunna bjuda upp till ”dans” när det gäller trevliga och härliga dagar/kvällar.
– Jag har tagit mig i kragen och skickat ut föreningens fastställda avgifter som beslöts vid årsstämman den 20 juli, berättar Mats Ragnarsson till ledbag.se.

Tomt i kassan
Det lilla som vi hade kvar som eget kapital i föreningen användes under juni månad till att kosta på föreningens vägbelysning.

– Visst blev en kostnad för stunden men vi kommer att tjäna in dessa pengar i långa loppet med att vi får ett ljus där vi inte behöver att byta trasiga lampor lika ofta.

– Sedan går det inte att komma ifrån att vi har fått ett betydligt bättre och starkare ljus i och med att alla stolpar kortades, säger Ragnarsson.

För dagen har föreningen kvar runt 300 kronor på kontot.

– Vart denna vinter tar vägen står skrivit i stjärnorna men vi hoppas och tror att budgeten på 18 000 kronor kommer att räcka.

> Här hittar du igen föreningens totala budget för verksamhetsåret 2013/14!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *