Arbetsdagen fastställd till fjärde juni


Foto: MATS RAGNARSSON

Under lördag förmiddag avhöll Ledskär-Bådelögerns Vägförening ett styrelsemöte för att uppdatera sig om läget efter vintern. Mötet hölls hemma hos Mats Karlsson.
– Vi beslutade att vi kommer att genomföra en arbetsdag lördag den 4 juni, berättar ordförande Sigbritt Jonsson till ledbag.se.

Koll på ekonomin
En stor del av mötet gick att uppdatera sig om vinterns all snö ute i området och den kostnad för snöröjning som självklart har blivit dyrare än vad som var tänkt.

– Det är inte bara i vår lilla förening som gör att man inte håller budget för just det kontot. Vi har bestämt att hålla igen med andra kostnader vilket gör att vår tänkta budget på minus 4 800 kronor kommer att bli minus 8 400 kronor, sade kassören Mats Ragnarsson.

– Våra likvida medel och vårt eget kapital slutar runt 5 000 kronor när vi bryter redovisningen den sista juni.

Arbetsdag
Lördag den 4 juni ska styrelsen försöka samla ihop alla boende i området till en gemensam insats för att fylla igen lite potthål och göra lite efterarbete från den tänkta skogsaverkningen av några träd för att underlätta den kommande vinterns plogning.

– Vi samlas kl 10.00 vid Pumphuset och alla tar med sig egna krattor & spadar och så jobbar vi på ett litet tag. Vi avslutar med ett knytkalas  och fikar tillsammans, sade ordförande Sigbritt Jonsson. 

Information om arbetsdagen kommer även att anslås på våra anslagstavlor.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *