Omstart för www.ledbag.se

ERROR. I slutet av november ”dök” hemsidan ute i vårt område.
– Trodde första att det berodde på någon obetald faktura, men så var inte fallet. Det var helt enkelt ett skriptfel i vårt WordPress-verktyg (PHP, reds. anm.), säger föreningens webbmaster Mats Ragnarsson till ledbag.se.

Ny design
I samråd med sakkunnig var sidan ”up and running” strax före jul.

– Det tema som vi valde för snart tio år sedan hängde inte med längre. Nu har vi bytt ”tema” men innehållet i form av menyer är det samma. Vi gjorde även ett aktivt val att frångå att du som besökare var välkommen till Ledskärs-Bådelögerns Vägförening. Så var fallet för ca tio år sedan, därav domännamnet ledbag.se.

– Verkligheten är att vi har kopplat på nästan alla föreningar i området så nu möts besökarna med hälsningen ”välkommen till vårt stugområde”. Passar bättre helt enkelt, förklarar Mats Ragnarsson.

Nytt domännamn
Skulle man vilja fullfölja runt hemsidan så skulle man byta till ett annan domännamn som representerar hela området och frångå ledbag.se. Rent tekniskt går det att göra en ”ompekning”. Skriver du ledbag.se i webbläsaren hamnar du t.ex på taeft.se

Detta får lyftas under våren / sommaren på kommande möten under 2023.

Sociala medier
I samband med detta har även den officiella Facebook-sidan gjort en namnförändring. Istället för Ledskär-Bådelögerns Vägförening heter sidan numera Stugområdet Täfteå. Men vi behåller samma ”anropsnamn” som vår hemsida d.v.s ledbag. I webbläsaren skriver du https://www.facebook.com/ledbag.se

En kommentar

  1. Daniel Forsman

    Tur att vi har Mats Ragnarsson,,👍ordningens man

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *