Vårens arbetsdag

INSATS. Styrelsen har pratat ihop hos Ledskärs-Bådelögerns Vägförening och kommer här med instruktioner vilket datum och tider som gäller för vårens arbetsinsats.
– Efter att ha tittat i kalendern och samrått ihop inom styrelsen tog vi beslutet att köra lördag 22 maj (Pingsafton, reds. anm) med samling kl 10.00 vid pumphuset, säger vägmästare Kurt Jonsson till ledbag.se.

Klassiska insatser
Med hjälp av våra grannar som har tillgång till maskiner för att få fram grus är tanken att fylla potthål, plocka bort eventuella plogpinnar, rensa diken och klippa bort sly där det behövs.

– Medtag kratta, häcksax, spade samt spett. Då har vi en bra bas med utrustning för att göra en insats. Det här med datum är alltid svårt. Oavsett vilket datum som bestäms kommer det alltid vara att det inte passar i någon stuga. Men det får vi leva med, säger Kurt Jonsson (bild).

Hur tänker styrelsen runt med att ta en kopp kaffe & korv efter jobbet?
– Vi gör så här. Anmäl Er till vår sekreterare Urban Sandström om Ni tänker komma. Då får vi fram ett antal. Beroende hur det står till med covid-19 samt väder (bra om det går att fika utomhus) så informerar vi en gång till via epost samt denna hemsida, sade Jonsson.

Urban Sandström, sekreterare: urbansan@gmail.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *