Hem Höst Lugnare puls i stugområdet

Lugnare puls i stugområdet

543
0
DELA
Foto: MATS RAGNARSSON

HACKAD. Den som mot förmodan har försökt besöka ledbag.se senaste veckorna har säkert upplevt att det inte gick att komma åt sidan.
– Vi har utsatts för en robotattack där mera än 50 000 kommentarer har gjorts och när detta inträffade tog vårt webbhotell (loopia.se) beslut att stänga ned sidan tills det att vi täppt till denna möjlighet, säger webbmaster Mats Ragnarsson till ledbag.se.

Sidan är uppe igen
Från i fredags är sidan uppe igen och allt är precis som vanligt (hoppas vi).

Från mitten av juli och framåt har de flesta föreningar (väg- och vatten) i vårt område haft sina årsmöten. Det har mer eller mindre sprutat in avgifter till de flesta av fastighetsägarna rörande medlemsavgifter, vattenförbrukningar m.m.

– Vi har nog haft vår peak och nu bör det vara lugnt ett tag framåt på utgiftssidan för var och en, menar Mats Ragnarsson.

 

Höstfärger
Efter arbetsinsatsen i slutet av september är våra vägar förberedda på kyla och så småningom snö. Numera kantas våra vägar av näsan bara gula träd istället för gröna.

– Kurt Jonsson (K Jonssons Entr Aktiebolag) kommer även denna vinter sköta om plogningen för Laxögerns Samfällighetsförening samt Ledskärs-Bådelögerns Vägförening, säger Mats Ragnarsson och fortsätter.

– Känns tryggt att vi kan behålla samma entreprenör som vet vad detta handlar om, sedan gör det inte saken sämre av att Kurt även bor i vårt område.

 

SKRIV ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here