Firma Jonsson & Glaas fixade uppdraget

BESLUT. Vän av ordning och som kanske också var med på stämman i juli hos Holmgrens minns att vi tog beslut att åtgärda vägen vid informationstavlan vid nedfarten till Laxögern.
– Kurt (Jonsson) började dagens insats runt kl 08.00 och avslutades fyra timmar senare, berättar ordförande Per Ola Glaas som fanns med som en resurs till ledbag.se.

Bakgrund
I våras var detta område som nu åtgärdats rejält blött vilket gjorde att tiden för att vägen skulle torka upp drog ut på tiden.

– Nu när vi grävt upp vägen kunde vi konstatera att trumman som låg i backen var rejält gammal och tät. Där har vi förklaringen till den dåliga avrinningen, säger Glaas.

För att göra detta rejält har en ny trumma lagts ned inköpt hos Ahlsells.

– Kurt är skicklig med sin maskin och har fått till det bra. Om nu inte kylan stället till det kommer vi att lägga på ett gruslass för att få till det sista.

Något annat från området?
– Inget speciellt. Jo när du ändå frågar så kan jag lämna senaste nytt runt den slutliga indragningen av internet till varje fastighet fått ett senare datum p.g.a sjukdom. Det som gäller nu är månadsskiftet november/december.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *