Vägstämma i sjöboden – söndag 29 juli

VÄGSTÄMMA. I slutet av juli är det mötestider för ett stort antal föreningar i vårt område. I lördags höll Ledskärs-Bådelögerns Vägförening sin stämma, kommande lördag (28/7) håller den stora vägen sin stämma och söndag 29 juli Laxögerns Samfällighetsförening.
– Innan vår stämma på söndag vill jag bara lyfta några saker utöver de vanliga punkterna som alltid ska finnas med på en dagordning, säger ordförande Bengt Jonsson (bild) till ledbag.se.

Sjöboden kl. 15.00
I traditionens tecken håller Laxögerns SF sin stämma i sjöboden – söndag den 29 juli.

– Utöver de vanliga punkterna har som förslag att ändra i våra stadgar och hade som förslag att följa den stora vägens strategi att minska antalet valda personer i organisationen. Även för vår del känns det som om vi är alldeles för många i förhållande till storlek på föreningen, säger Bengt Jonsson och fortsätter:

– Sedan har vi suttit och skissat tillsammans med vår vägmästare en strategi hur vi ska hantera vägen, säg tio år framåt, och i denna planering ingår som säkert alla förstår pengar. Och det är detta vi vill presentera. Så ta chansen att komma och få den information som alltid är viktig att få och även kunna få lämna synpunkter.

Självklart kommer det att bjudas på fika!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *