Vackra stuginfarter

DETALJER. Här kommer en högst personlig reflektion från redaktionen och Mats Ragnarsson som denna sommar fått mest promenera istället för att kunna springa efter stugvägen.
– Sprang intervaller på ett löpband hos IKSU Sportcenter under påskhelgen och drog framsida högerlår som fortfarande trilskas, säger Mats Ragnarsson till ledbag.se.

Britta & Marcus Andersson
Nåväl, det var inte om några krämpor detta inlägg skulle handla om däremot att man kan notera fler saker än vanligt vid promenad istället för löpning.

– Vill bara lyfta fram att jag inte springer i tre minuters tempo per kilometer utan mera åt fem minuter, alltså mediokert men lagom för mig att må bra.

– Alla dessa infarter till våra stugor har fastnat på näthinnan under sommaren och vid dagens promenad kunde jag inte låta bli att ta en bild från infarten till Laxögern 64.

– Vi har fler infarter som sticker ut. Hos Susanne samt David & Malin har vi rätt coola infarter med typ bautastenar. Infarten till Lars & Marie med båten går inte heller av för hackor, säger Ragnarsson.

Just denna lördag eftermiddag i mitten av augusti 2017 var det Britta & Marcus Andersson som fick en fjäder i hatten för god smak & arbete runt sin infart.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *